KNAB Sabiedriski konsultatīvo padomi vadīs jurists Borovkovs

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Šodien notika pirmā Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja (KNAB) Sabiedriskās konsultatīvās padomes jaunā sasaukuma sēde, kurā tika apstiprināts jaunais padomes sastāvs.

Padomes locekļi balsošanā no padomes locekļu vidus uz trim gadiem ievēlēja padomes priekšsēdētāju Latvijas Juristu biedrības prezidentu Aivaru Borovkovu un viņa vietnieku sabiedrības par atklātību «Delna» direktoru Gundaru Jankovu.

Padomes sastāvā darbojas pārstāvji no Latvijas Krimināllietu advokātu biedrības, Latvijas Darba devēju konfederācijas, Patērētāju atbalsta centra, Latvijas Pilsoniskās alianses, Latvijas Tirgotāju asociācijas, Latvijas Juristu biedrības, Latvijas Komercbanku asociācijas, «Delnas», Latvijas Juristu apvienības, Latvijas Būvnieku asociācijas, Latvijas Preses izdevēju asociācijas, Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras, sabiedriskās politikas centra «Providus», Latvijas Raidorganizāciju asociācijas un biedrības «Veselības projekti Latvijai».

Padome izveidota 2004.gadā ar mērķi nodrošināt sabiedrības pārstāvju līdzdalību korupcijas novēršanas politikas veidošanā, īstenošanā un sabiedrības izglītošanā. Padomes uzdevums ir veicināt KNAB saikni ar sabiedrību, sniedzot rekomendācijas KNAB par aktuāliem jautājumiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu