Ugunsgrēkā Sauriešos bojā gājuši vīrieši vecumā no 40 līdz 50 gadiem

LETA/BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Traģiskajā ugunsgrēkā trešdienas vakarā Sauriešos bojā gājuši vīrieši vecumā no 40 līdz 50 gadiem, zināja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD). Pieļauts, ka vīrieši nelaimes brīdī gulējuši.

Valsts policija (VP) pieļauj, ka Sauriešos notikušā traģiskā ugunsgrēka cēlonis ir īssavienojums sadzīves tehnikā, pastāstīja VP pārstāve Diāna Lūkina.

Policija arī noskaidrojusi bojāgājušo identitāti, proti, vīrieši dzimuši 1975., 1974., 1973. un 1972.gadā. Policija nozīmēs ekspertīzes, lai noskaidrotu precīzu ugunsgrēka iemeslu un bojāgājušo nāves cēloni.

Kā ziņots, trešdien Stopiņu novada Sauriešos ugunsgrēkā gājuši bojā četri vīrieši, apliecināja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta pārstāve Viktorija Gribuste.

Izsaukumu par to, ka Līdumnieku ielā divstāvu dzīvojamā mājā ar mansardu redzami dūmi, ugunsdzēsēji saņēma ap plkst.15.44. Notikuma vietā ugunsdzēsēji konstatēja spēcīgu sadūmojumu ēkas otrajā stāvā. Pārmeklējot telpas, vienā no dzīvokļiem atrasti četri bojā gājuši vīrieši.

Visticamāk, vīrieši gājuši bojā no saelpošanās ar dūmiem, norādīja Gribuste. Grīdas degšana, kas vairāk atgādinājusi gruzdēšanu, notikusi četru kvadrātmetru platībā.

Pēc aģentūras LETA rīcībā esošās informācijas, šajā ēkā lielākoties dzīvo sociāli nelabvēlīgas ģimenes un reizēm tajā notikušas iedzeršanas.

Jau ziņots, ka ugunsgrēks izcēlās divstāvu dzīvojamā mājā, liesmas izplatījās četru kvadrātmetru platībā otro stāvu un mansardu. Četri mirušie vīrieši atrasti dzīvoklī.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu