Ceļu satiksmes negadījumā iekļūst prokurore no Aizkraukles un policists

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Vakar, 25.martā, ap plkst.20 notika satiksmes negadījums Aizkraukles pagastā, Kalna ielā, kurā iesaistīti divi transportlīdzekļi - «Mazda» un «Honda». Viena no automašīnām pieder vietējai prokurorei, un tajā atradās arī policists, bet abi braucēji atteicās no alkohola pārbaudes.

Valsts policijas (VP) Zemgales reģiona pārvaldes priekšnieka palīdze Ieva Sietniece aģentūru LETA informēja, ka viens no sadursmē iekļuvušajiem transportlīdzekļiem pieder Aizkraukles prokuratūras prokurorei. Negadījuma brīdī šajā transportlīdzeklī bija gan prokurore, gan VP Zemgales reģiona pārvaldes Kārtības policijas biroja Patruļpolicijas darbinieks.

Abas amatpersonas tika nogādātas ārstniecības iestādē alkohola lietošanas fakta noteikšanai. Tā kā šīs amatpersonas atteicās no alkohola pārbaudes ārstniecības iestādē, materiāls par policijas darbinieka rīcību izvērtēšanai tiks nosūtīts Valsts policijas iekšējās drošības birojam, bet informācija par prokurores rīcību tiks nodota Ģenerālprokuratūrai, informēja Sietniece.

Par notikušo ceļu satiksmes negadījumu ir sākta administratīvā lietvedība. Ceļu satiksmes negadījumā cietuši abi transportlīdzekļi.

Abas amatpersonas automašīnā bijušas ārpus darba laika, un policijas darbinieks nebija tērpies dienesta formastērpā, papildināja Sietniece.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu