Izsolīti bijušie Jūras spēku patruļkuģi «Lode» un «Linga»

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Izsolē ceturtdien pārdoti bijušie Jūras spēku patruļkuģi P-02 «Lode» un P-03 «Linga», zināja Valsts nekustamajos īpašumos (VNĪ).

Patruļkuģis P-02 «Lode» tika pārdots par 13300, bet P-03 «Linga» par 12800 eiro bez PVN. Katra kuģa izsolē piedalījās seši dalībnieki, informēja VNĪ pārstāve Ieva Lapsa. Viņa arī paskaidroja, ka informāciju par izsoles uzvarētājiem netiks sniegta, kamēr pretendenti nebūs veikuši apmaksu.

Uzņēmuma «Dzieti» veiktajā novērtējumā pērn, norādīts, ka katra kuģa tirgus kā metāllūžņu vērtība ir 6300 eiro.

Kuģa P-02 «Lode» ekspluatācija pārtraukta 2013.gadā, bet - P-03 «Linga» 2012.gadā. Latvijas Jūras spēku sastāvā patruļkuģi tika ekspluatēti no 200l.gada. Līdz tam tie bija Norvēģijas jūras spēku sastāva. Kuģi ražoti 1968.gadā.

Personām, kuras vēlējās piedalīties izsolē, bija jāreģistrējas kā izsoles dalībniekam un līdz reģistrācijas brīdim jāiemaksā drošības nauda 10 % no sākuma cenas un reģistrācijas maksa. Par nosolīto objektu jānorēķinās divu nedēļu laikā, maksājumus veicot pilnā apmērā eiro.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu