Februārī valdības darbu pozitīvi vērtēja 24% iedzīvotāju

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Februārī pozitīvu attieksmi pret Latvijas valdības darbu pauda 24% iedzīvotāju, liecina jaunākās «DNB Latvijas barometra» aptaujas dati.

Negatīvu vērtējumu valdības darbam februārī sniedza 68% aptaujāto, no tiem 21% bija pilnībā neapmierināts ar valdības darbu, bet 47% bija drīzāk neapmierināti.

Savukārt 9% no februārī apjautātajiem nebija viedokļa par valdības darbu.

Janvārī ar valdības darbu apmierināti bija 23% izvaicāto, 67% bija neapmierināti ar valdības darbu, bet 10% aptaujāto nebija viedokļa.

Februārī salīdzinājumā ar janvāri nedaudz pasliktinājies valdības darba vērtējuma indekss, proti, janvārī valdības darba vērtējuma indekss bija mīnus 31 punkts, bet februārī - mīnus 32 punkti.

«DNB Latvijas barometrs» ir ikmēneša socioloģiskais pētījums, kurā tiek pētītas konkrētā brīža aktuālās norises sabiedrībai nozīmīgās jomās. Vienlaikus iedzīvotājiem ikreiz tiek uzdots pastāvīgo jautājumu kopums, kas mēnesi pa mēnesim atspoguļo sabiedrības vispārējā noskaņojuma izmaiņas.

Jaunākās aptaujas dati iegūti pētījumu centra SKDS Latvijas pastāvīgo iedzīvotāju aptaujā šogad februārī. Ar stratificētās nejaušās izlases metodi, veicot tiešās intervijas respondentu dzīves vietās, tika aptaujāts 1001 respondents vecumā no 18 līdz 74 gadiem visā Latvijā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu