Ušakovs uzrunājis Bergmani darbam RNP valdē

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Biedrības «Stop drugs» vadītājs Sandris Bergmanis iekļauts pašvaldības SIA «Rīgas namu pārvaldnieks» (RNP) valdē, jo viņam ir atbilstoša izglītība un pieredze darbā ar klientiem, aģentūrai LETA pastāstīja Rīgas domes priekšsēdētājs Nils Ušakovs (SC).

Viņš skaidroja, ka pēc uzņēmuma izveidošanas vispirms bija «jāsaved kārtībā saimniecība», bet pašlaik svarīgi sakārtot arī komunikāciju ar klientiem, kas «pieklibo». Ušakovs uzrunājis Bergmani, jo viņam ir atbilstoša izglītība, pieredze uzņēmējdarbībā un darbā ar klientiem.

Jau ziņots, ka kopš janvāra RNP valdē nokļuvis biedrības «Stop drugs» valdes priekšsēdētājs Sandris Bergmanis, aģentūra LETA uzzināja uzņēmumā.

Bergmaņa darbības joma ir klientu apkalpošanas kvalitātes kontrole, uzlabošana un attīstīšana, kā arī uzņēmuma un klientu komunikācijas procesu vadība, jaunu projektu izstrāde un īstenošana klientu apkalpošanas servisa pilnveidošanai.

Līdz iecelšanai RNP valdē Bergmanis vadījis privātus nekustamā īpašuma uzņēmumus - strādājis māju pārvaldīšanas un apsaimniekošanas jomā, kā arī nekustamo īpašumu tirgū. Papildus viņš vadījis ceļu būves un apsaimniekošanas uzņēmumu, nodrošinot grants un smilts karjeru izstrādi un apsaimniekošanu, strādājis arī citos privātos uzņēmumos.

Bergmanis ieguvis sociālās pedagoģijas izglītības zinātņu maģistra grādu, studējis Latvijas Universitātes Pedagoģijas un psiholoģijas institūtā, kā arī ieguvis bakalaura grādu pedagoģijā Nacionālās aizsardzības akadēmijā. Viņš turpina pilnveidot savas zināšanas Latvijas Universitātes Juridiskajā fakultātē.

LETA jau ziņoja, ka Bergmanis kandidēja 12.Seimas vēlēšanās no sociāldemokrātiskās partijas «Saskaņa» saraksta.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu