TVNET komanda pieveic Stipro skrējienu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: no personiskā arhīva

Šodien kinopilsētā Cinevilla notiekošajā Stipro skrējienā savus spēkus pārbaudīja arī portāla TVNET komanda.

TVNET šajā skrējienā pārstāvēja portāla Ziņu redakcijas darbinieki Santa Kvaste, Linda Miltiņa un Jurģis Baumanis, kā arī IT daļas darbinieks Edijs Sirotins, kurš bija mūsu komandas kapteinis.

TVNET komanda "Stipro skrējienā"
TVNET komanda "Stipro skrējienā" Foto: No personiskā arhīva

Visi kopā pieveicām vairākus desmitus šķēršļu, skrienot pa dubļiem, aukstu ūdeni pildītiem grāvjiem, rāpjoties pāri riepu kalniem u.c. Lai gan dažviet šķita, ka spēki ir beigušies, beigu beigās sajutām gandarījumu par distances pievarēšanu.

TVNET jau ziņoja, ka šodien kinopilsētā Cinevilla septīto gadu norisinājās Stipro skrējiens, kuram bija pieteikušies vairāk nekā 4000 dalībnieku gan no Latvijas, gan ārvalstīm.

Stipro skrējiens ir Baltijā vienīgais ekstremālais masu izturības skrējiens, kur ikviens, pārvarot vairākus desmitus šķēršļu un skrienot pa dubļiem, var iemācīties pārvarēt sevi, pārbaudīt savus spēkus un fizisko formu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu