KM Mediju politikas nodaļā iecelti divi jauni pārstāvji

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Kultūras ministrijas Mediju politikas nodaļā, ko vada Roberts Putnis, iecelti divi jauni pārstāvji, liecina publikācija «Latvijas vēstnesī».

Mediju politikas nodaļas juriskonsultes ierēdnes amatā iecelta Aiga Grišāne, bet ekspertes ierēdnes amatā - Klinta Ločmele.

Politikas nodaļas mērķis ir iespējami drīzā laikā sadarbībā ar mediju politikas darba grupu pabeigt mediju politikas vadlīniju izstrādi, veikt nozares situācijas juridisko auditu un piedāvāt konkrētas politikas iniciatīvas mediju nozares un Latvijas informatīvās telpas uzlabošanai.

Klinta Ločmele 2014.gadā ir ieguvusi doktora grādu komunikācijas zinātnē, un viņai 2015.gadā Latvijas Zinātnes padome ir piešķīrusi eksperta statusu komunikācijas zinātnē.

Aiga Grišāne 2010.gadā ir ieguvusi maģistra grādu tiesību zinātnē Latvijas Universitātē ar specializāciju valsts un konstitucionālajās tiesībās.

Kopumā uz eksperta vakanci bija pieteikušies seši pretendenti, bet uz juriskonsulta vakanci pretendēja trīs kandidāti.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu