Apstiprina deputāta pilnvaras «Saskaņas» pārstāvim Zujevam

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Opozīcijas partijas «Saskaņas» Saeimas frakcijā no šodienas deputāta mandātu nolikušās Regīnas Ločmeles-Luņovas vietā strādās Igors Zujevs.

Saeima šodien apstiprināja Zujevam deputāta pilnvaras un viņš nodeva svinīgo zvērestu.

Zujevs pildīja deputāta pienākumus arī 11. un 10.Saeimā, tomēr šajā parlamenta sasaukumā sākotnēji neiekļuva, paliekot pirmais «aiz strīpas» Rīgas vēlēšanu apgabalā.

Zujevs darbosies Saeimas Cilvēktiesību un sabiedrisko lietu komisijā, Eiropas lietu komisijā, kā arī Zolitūdes traģēdijas parlamentārās izmeklēšanas komisija.

Kā ziņots, Ločmele-Luņova nolikusi deputāta mandātu saistībā ar lietu par izvairīšanos no nodokļu nomaksas. Viņa iepriekš paudusi viedokli, ka inkriminētais noziegums ir meli, un ir to gatava pierādīt kā pašā prokuratūrā, tā arī jebkuras tiesas priekšā.

Ločmele-Luņova iesniegumā par mandāta nolikšanu norādīja, ka pateicas Latvijas pilsoņiem par viņai dāvāto uzticību un iespēju strādāt 12.Saeimā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu