Vakar uz robežas ieceļošana liegta septiņiem Gruzijas pilsoņiem

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Vakar valsts robežsardzes amatpersonas uz Latvijas-Baltkrievijas robežas septiņiem Gruzijas pilsoņiem liegušas ieceļošanu Latvijā, informēja Valsts robežsardzē.

Gruzijas pilsoņiem ieceļošana Latvijā liegta, jo viņiem nebija derīgas vīzas vai uzturēšanās atļaujas. Bet Rīgas lidostas robežkontroles punktā ieceļošana valstī ir liegta kādam Moldovas pilsonim, jo viņš nav spējis uzrādīt pietiekamus iztikas līdzekļus, kādi nepieciešami Šengenas valstu apmeklējumam.

Tikmēr Terehovas robežkontroles punktā izceļošana ir liegta kādai 1935.gadā dzimušai Latvijas pilsonei, jo viņai nav bijusi pase, kas ir derīga izceļošanai ārpus Šengenas zonu valstu teritorijas.

Veicot imigrācijas kontroles pasākumus valsts iekšienē, ieceļošanas vai uzturēšanās noteikumu pārkāpumi konstatēti piecām personām - diviem Latvijas, diviem Krievijas pilsoņiem un vienam Igaunijas pilsonim.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu