Pirms balsošanas par prezidenta kandidātiem Saeimas deputāti tiksies frakciju sēdēs

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Pirms balsošanas par Valsts prezidenta amata kandidātiem Saeimas deputāti nākamnedēļ tiksies frakciju sēdēs, noskaidroja aģentūra BNS.

Koalīcijas vadošā partija «Vienotība», opozīcijas lielākā partija «Saskaņa», kā arī starp valdību veidojošajiem politiskajiem spēkiem ietilpstošā Zaļo un zemnieku savienība (ZZS) tiksies trešdien, 3.jūnijā, plkst.9 savās frakcijās, lai izrunātu turpmāko rīcību.

Savukārt opozīcijā esošā Latvijas Reģionu apvienība (LRA) ar prezidenta vēlēšanām saistītos jautājumus pārspriedīs jau pirmdien, 1.jūnijā, plkst.13, bet partija «No sirds Latvijai» tiksies otrdien, 2.jūnijā, plkst.16.

Nacionālā apvienība (NA) vēl nezināja, vai īsi pirms 3.jūnija balsojuma sapulcēsies frakcijā, tomēr 1.jūnija notiks apvienības valdes sēde.

Jau ziņots, ka 3.jūnijā Saeimai būt jābalso par četriem oficiāli pieteiktajiem prezidenta amata pretendentiem - LRA līderi un Saeimas deputātu Mārtiņu Bondaru, partijas «Saskaņa» deputātu Sergeju Dolgopolovu, aizsardzības ministru un ZZS ietilpstošās Latvijas Zaļās partijas līdzpriekšsēdētāju Raimondu Vējoni un Eiropas Savienības Tiesas tiesnesi Egilu Levitu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu