Sašutums: airBaltic pasažierus vizina pilota kabīnē

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

«Tas jau ir nākamais līmenis. «airBaltic» pārpildīta reisa dēļ iesēdina pasažieri pilota kabīnē. «Ryanair» atpūšas. «airBaltic» soli priekšā industrijai. Vēl varētu vistas un cūkas ļaut grozos pārvadāt. Man liekas, ka dzīšanās pēc katra EUR neattaisno drošības noteikumu pārkāpumus,» savā «Facebook» kontā raksta vīrietis, kuram nācies lidot ar šo reisu.

Vīrietis raksta, ka tas bijis reiss «Rīga-Helsinki 9.40. Es ticu, ka pasažierim tas patīk. Man tas nepatīk, ņemot vērā pēdēja laika notikumus ar vāciešiem, kuriem šīberis aizkrīt ciet un gribas kalnos nosēsties, nav tādi, kuros gribētos piedalīties.»

«Stjuarte pienāca pie puiša, kurš sēdēja man priekšā un piedāvāja pārsēsties pilotu kabīnē. Lidmašīna, manuprāt, bija pilna. Nepārskaitīju. Helsinkos puisis izkāpa un tas arī viss. Lidoju bieži un visas šādas neordināras situācijas rada diskomfortu,» sašutis ir notikušā aculiecinieks.

«airBaltic» pārstāvis Jānis Vanags skaidroja, ka «airBaltic» reisā Rīga – Helsinki, BT301 18.jūnijā, kuru izpildīja «Bombardier Q400 NextGen» lidmašīna, uz pilotu kabīni uzaicinātā persona bija aviokompānijas darbinieks, kura uzaicināšana tika atbilstoši saskaņota, turklāt darbinieks ir iesaistīts «airBaltic Training» apmācības programmā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu