Sākas vienotā pieteikšanās studijām

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: GATIS DIEZIŅŠ / LETA

Šodien sākas vienotā pieteikšanās pamatstudijām 11 Latvijas augstskolās. Tāpat kā pērn, pieteikšanās studijām notiks valsts un pašvaldību portālā «www.Latvija.lv».

Pieteikšanās noritēs līdz 7.jūlijam.

Vienotā pieteikšanās paredzēta pamatstudijām Latvijas Universitātē, Banku augstskolā, Daugavpils Universitātē, Informācijas sistēmu menedžmenta augstskolā, Latvijas Lauksaimniecības universitātē, Liepājas Universitātē, Rīgas Tehniskajā universitātē, Rīgas Starptautiskajā ekonomikas un biznesa administrācijas augstskolā, Rēzeknes Augstskolā, Ventspils Augstskolā, kā arī Vidzemes Augstskolā.

Apstiprināt elektronisko pieteikumu vai pieteikties klātienē augstskolu uzņemšanas punktos varēs no 1.jūlija līdz 7.jūlijam.

Konkurss vienotajā uzņemšanā norisināsies divās kārtās. Pirmās kārtas rezultāti tiks paziņoti 10.jūlijā pēc plkst.17, otrās kārtas rezultāti - 14.jūlijā pēc plkst.17. Konkursa rezultāti tiks paziņoti portālā «www.latvija.lv», kā arī īsziņu un elektroniskās vēstules veidā.

Pieteikšanās studijām Rīgas Stradiņa universitātē sākās mēneša sākumā un arī noritēs līdz 7.jūlijam. Pieteikšanās studijām šajā augstskolā notiek atsevišķi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu