PA valdes loceklis Vaskāns arvien nav saņēmis pielaidi valsts noslēpumam

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Privatizācijas aģentūras (PA) valdes loceklis Juris Vaskāns vēl arvien nav saņēmis otrās kategorijas pielaidi darbam ar valsts noslēpumu, šovakar vēstīja Latvijas Televīzijas raidījums «Panorāma».

Raidījums vēsta, ka Vaskānam patlaban ir ierobežotas iespējas pildīt savus amata pienākumus, jo viņš vēl aizvien nav saņēmis otrās kategorijas pielaidi darbam ar valsts noslēpumu. Drošības policija (DP) izmeklē iespējamu ierobežotas informācijas noplūdi no PA un, iespējams, tas ir iemesls, kura dēļ notiek kavēšanās ar pielaides piešķiršanu. Vaskāns DP anketu aizpildījis jau martā.

Saskaņā ar neoficiālo informāciju tieši iespējamās problēmas ar pielaides saņemšanu pagaidām apturējušas plānus par vēl viena Ekonomikas ministrijas (EM) padomnieka Arta Stuckas virzīšanu darbam AS «Latvenergo» valdē.

Pēc raidījuma rīcībā esošas informācijas, Vaskāns ir EM politiskajai vadībai pietuvināts un bija atbildīgs par ministrijas nostājas sagatavošanu valdībai par «Expo» projekta pārtraukšanu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu