Aptauja: ar valdības darbu maijā neapmierināti ir 70% iedzīvotāju

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Ar valdības darbu maijā neapmierināti ir 70% iedzīvotāju, liecina «DNB Latvijas barometra» veiktā pētījuma rezultāti. Savukārt pozitīvu vērtējumu Ministru kabineta paveiktajam pagājušajā mēnesī devuši 22% aptaujāto.

Pētījuma rezultāti parāda, ka kopumā valdības darbs maijā vērtēts nedaudz atzinīgāk nekā pirms mēneša. Aprīlī negatīvi bija noskaņoti 73% respondentu, savukārt pozitīvi - 21%.

Ekonomikas prognožu centra «EPC» valdes locekle Raita Karnīte komentēja - kaut arī valdības darba vērtējums uzlabojies par trīs punktiem, tomēr kopumā joprojām ir kritisks – 70% aptaujāto uzskata valdības darbu par neapmierinošu, un pozitīvo vērtējumu daļa nepalielinās, aģentūru BNS informēja «P.R.A.E. Sabiedriskās attiecības» pārstāve Ieva Kārkliņa.

Savukārt «SKDS» sociālo un politisko projektu direktore Ieva Strode akcentēja, ka Rīgā un Pierīgā dzīvojošie ar valdības darbu pagājušajā mēnesī bijuši retāk apmierināti nekā Kurzemē vai Zemgalē.

Aptaujas dati iegūti pētījumu centra «SKDS» Latvijas pastāvīgo iedzīvotāju aptaujā no 8. līdz 21.maijam. Kopumā aptaujāts 1001 respondents vecumā no 18 līdz 74 gadiem visā Latvijā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu