Latvijas Universitātē sāksies uzņemšana augstākā līmeņa studijās

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Andrejs Baburovs / LETA

No pirmdienas, 6. jūlija, līdz 17. jūlijam Latvijas Universitātē (LU) notiks pieteikumu iesniegšana studijām augstākā līmeņa studiju programmās.

Pavisam LU šogad piedāvā 52 augstākās izglītības studiju programmas un studijām pieteikties var 13 LU fakultātēs to norādītajos laikos.

LU augstākā līmeņa studiju programmās uzņemšanai paredzētas 942 budžeta studiju vietas. Sadarbībā ar LU Fondu studentiem tiek piedāvāta iespēja pretendēt uz kādu no mecenātu stipendijām dažādās stipendiju programmās.

Šogad uzņemšana paredzēta jaunā psiholoģijas profesionālā maģistra studiju apakšprogrammā – juridiskā psiholoģija, ko piedāvā Pedagoģijas, psiholoģijas un mākslas fakultātes Psiholoģijas nodaļa. Līdz šim studiju programmā bija trīs apakšnozares: klīniskā, izglītības un organizāciju psiholoģija. Jaunās apakšprogrammas absolventu iegūstamais maģistra grāds un kvalifikācija arī būs psiholoģijā, tikai ar specializāciju juridiskajā psiholoģijā.

Līdz 7. jūlijam notiek pieteikšanās rezidentūras studijām, savukārt uzņemšana doktorantūras studijām paredzēta no 17. līdz 21. augustam.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu