Meklē četrus no bērnunama «Stikli» un krīzes centra patvaļīgi aizgājušus jauniešus

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Shutterstock

Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes Ventspils iecirknis meklē četrus jauniešus, kuri šī gada maijā un jūnijā dažādos datumos patvaļīgi aizgājuši no bērnunama «Stikli» un krīzes centra «Paspārne» un līdz šim brīdim nav atgriezušies, kā arī nav zināma viņu pašreizējā atrašanās vieta.

Kā aģentūru LETA informēja Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes priekšnieka palīdze Jolanta Knīse, tiek meklēts 1999.gadā dzimušais Elvis Rūtiņš, 1997.gadā dzimušais Edgars Zakss, 2000.gadā dzimušais Daniels Upītis un 1998.gadā dzimušais Kristiāns Kipurs.

Rūtiņa augums ir ap 165 līdz 170 centimetriem, viņš ir vidējas miesas uzbūves, mati gaišā krāsā. Jaunietis bija ģērbies melnās sporta biksēs ar zilu uzrakstu, melnās sporta kurpēs un melnā džemperī ar kapuci.

Zaksa augums ir ap 170 centimetriem, viņam ir tumši, gari mati, bārda. Puisis bija ģērbies zilās džinsu biksēs, tumšā jakā ar kapuci un sporta apavos.

Upīša augums ir 168 centimetri, zēnam ir gaiši mati, apģērbs nav zināms.

Kipura augums ir 180 centimetri, viņš ir kalsnas miesasbūves, ar gaišiem, īsiem matiem. Apģērbs nav zināms.

Ja iedzīvotāju rīcībā ir jebkāda informācija, kas varētu palīdzēt noskaidrot šo jauniešu iespējamo atrašanās vietu, policija aicina par to informēt, zvanot uz tālruņa numuru 63604700, 63604702, 110 vai vēršoties tuvākajā policijas iestādē personīgi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu