Saeimas komisija piekrīt Seržanta administratīvai sodīšanai par satiksmes negadījumu

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Saeimas Mandātu, ētikas un iesniegumu komisija vienbalsīgi piekrita deputāta Kārļa Seržanta (ZZS) administratīvai sodīšanai par ceļu satiksmes negadījumu. Par šo jautājumu vēl būs jālemj Saeimas sēdē.

Valsts policija iesniegumā Saeimas Mandātu, ētikas un iesniegumu komisijai norāda, ka ceļu satiksmes negadījums noticis 27.maijā tirdzniecības centra «Mols» stāvvietā. Iesniegumā norādīts, ka Seržanta vadītais transportlīdzeklis nedeva ceļu citai automašīnai, kas tuvojās no labās puses, kā rezultātā notika avārija.

Saskaņā ar Administratīvo pārkāpumu kodeksu par ceļa nedošanu gājējiem vai transportlīdzekļu vadītājiem, kuriem ir priekšroka, autovadītājiem var piemērot sodu no 15 līdz 70 eiro.

Seržants šodien komisijas sēdē norādīja, ka negadījums saistīts ar abpusēja autovadītāju neuzmanību un nogurumu, jo noticis vakarā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu