Vējonis varētu piedalīties leģionāru atceres pasākumos

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Nākamais Valsts prezidents Raimonds Vējonis varētu piedalīties leģionāru piemiņas pasākumos. To viņš šodien netieši atzina Latvija Televīzijas raidījumā «Rīta panorāma».

Vējonis uzskata, ka gan Latvijas iedzīvotājiem, gan pasaulē pārāk maz ir skaidrota vēsture, kas Latvijai bijusi visai dramatiska. Latvijā bez 18.novembra ir daudz citu ļoti būtisku svētku un atceres dienu, kurās tiek pieminēti bojāgājušie, kuriem mēs esam pateicīgi par Latvijas valsts neatkarību.

Vējonim tika uzdots jautājums, vai tas nozīmējot, ka viņš piedalīsies leģionāru piemiņas pasākumos. Uz šo jautājumu Vējonis atbildēja izvairīgi, sakot: «Varbūt ne gluži pie Brīvības pieminekļa.»

Kā ziņots, šodien Vējonis nodos Valsts prezidenta zvērestu. Zaļo un zemnieku savienības virzītais kandidāts par Valsts prezidentu tika ievēlēts 3.jūnijā. Viņu ievēlēja piektajā balsojumā, 55 deputātiem balsojot par viņu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu