Osipova tēva strīds par miera traucēšanu nonācis tiesā

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Organizācijas «Dzimtā valoda» pārstāvja Jevgēņija Osipova tēva Jurija Osipova strīds ar kaimiņienēm - vecmāmiņām, kuras baro kaķus, nonācis līdz administratīvā pārkāpuma lietas izskatīšanai Liepājas tiesā pret Juriju Osipovu par miera traucēšanu - bungu spēlēšanu pēc plkst.23 vakarā, aģentūrai BNS pastāstīja Jevgēņijs Osipovs.

Jevgēņijs Osipovs pastāstīja, ka viņa tēvs jau kopš jaunības dienām ir muzikants un spēlē bungas,» taču viņš to dara tikai līdz plkst.22 vakarā, viņš pat uzliek modinātājpulksteni, lai nekļūdītos ar laiku.»

Viņš skaidroja, ka viņa tēvam, kurš dzīvo mājas pirmajā stāvā, ar dažiem kaimiņiem - vecmāmiņām par kaķu barošanu bijis sadzīvisks strīds. Jurijam Osipovam nav paticis, ka «kaķi piemēslo», tāpēc viņam ar kaimiņienēm šā iemesla dēļ izcēlās konflikts.

«Un viņas [kaimiņienes] uzrakstīja sūdzību [iesniegumu policijā], ka viņš pēc plkst.23 spēlē bungas. Lai gan tā nav patiesība, « pastāstīja Osipova dēls.

«Acīmredzot viņas šajā reizē slikti sagatavojās», jo Osipova tēvs tajā dienā bija ciemos pie Jevgēņija Osipova, skaidroja viņš, piebilstot, ka pirmdien tiesas sēdē to apstiprināja vairāki liecinieki.

Administratīvā pārkāpuma lieta pret Juriju Osipovu celta pēc Administratīvo pārkāpumu kodeksa panta par sabiedriskā miera traucēšanu, kas izpaužas kā necieņa pret sabiedrību vai bezkaunīga rīcība, ignorējot vispārpieņemtās uzvedības normas un traucējot cilvēku mieru, iestāžu, uzņēmumu (uzņēmējsabiedrību) vai organizāciju darbu (sīkais huligānisms), aģentūrai BNS pastāstīja Liepājas tiesas pārstāve Inta Kurpa.

Viņa skaidroja, ka tiesas spriedums šajā lietā būs 6.augustā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu