Daudzbērnu māmiņa no Rīgas laimējusi 25 757 eiro

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pagājušajā nedēļā, uzminot loterijas «Viking Lotto» piecus skaitļus un papildskaitli («5+1»), daudzbērnu māmiņa no Rīgas laimējusi 25 757 eiro, informēja VAS «Latvijas Loto» Mārketinga daļas vadītāja Aiga Roziņa.

Laimētāja savu vārdu un profesionālo nodarbošanos plašākai sabiedrībai atklāt nevēlējās, vien pastāstīja, ka ir rīdziniece un daudzbērnu māmiņa. Vaicāta, kā plāno tērēt laimestu, laimētāja atteica, ka nauda noderēšot viņas bērnu priekam.

Jau vēstīts, ka laimīgā kvīts ar desmit spēles variantiem uz vienu izlozi par četriem eiro iegādāta Ventspilī, Jūras ielā 10, SIA «Ventspils grāmatnīca» tirdzniecības vietā.

Kā vēstīts, VAS «Latvijas Loto» apgrozījums 2013.gadā bija 19,45 miljoni eiro, kas ir par 29% vairāk nekā 2012.gadā, kad apgrozījums bija 15,08 eiro. Tikmēr uzņēmuma peļņa bija 2,92 miljoni eiro, kas ir par 22,7% vairāk nekā 2012.gadā, kad peļņa bija 2,38 miljoni eiro, liecina «Firmas.lv» informācija.

Pagājušā gada finanšu rādītāji patlaban vēl nav publiskoti. Taču iepriekš vēstīts, ka «Latvijas Loto» 2014.gadu plāno noslēgt ar 21 miljona eiro apgrozījumu, informēja uzņēmumā.

VAS «Latvijas Loto» dibināta 1992.gada 24.jūlijā. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 284 574 eiro. «Latvijas Loto» akciju īpašniece ir Finanšu ministrija.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu