Pēc alkohola lietošanas sirmgalve sajauc traukus un iedzer etiķa esenci

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Kurzemē 72 gadus veca sieviete pēc alkohola lietošanas sajaukusi traukus un iedzērusi etiķa esenci, pastāstīja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) pārstāve Ilze Bukša.

Sievietes tuvinieki mediķiem esot stāstījuši, ka sirmgalve pirms negadījuma lietojusi alkoholu. Cietusī ar ķīmiskiem barības trakta apdegumiem nogādāta slimnīcā.

Rīgā 48 gadus vecs vīrietis pamatīgā alkohola reibumā ilgstoši gulējis grāvī ar ūdeni, jo nav varējis pats izkļūt no grāvja. Kamēr viņš šādi gulējis, vīrietim sākusies ķermeņa atdzišana. Mediķi viņu nogādājuši slimnīcā.

Savukārt Latgalē 30 gadus vecs vīrietis alkohola reibumā kopā ar draugiem atpūties peldvietā, kad viņa draugi pamanījuši, ka vīrietis pazudis. Atklājies, ka vīrietis pakļuvis zem ūdens. Viņš nogādāts slimnīcā ar stāvokli pēc slīkšanas.

Aizvadītajā diennaktī NMPD mediķi kopumā devušies uz 1037 izsaukumiem, no tiem 173 bijuši saistīti ar dažāda veida traumām.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu