Liepājas pedofilu lietā apelācijas sūdzību iesniedzis arī viens no apsūdzētajiem

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Liepājas pedofilu lietā apelācijas sūdzību iesniedzis arī viens no apsūdzētajiem.

Apelācijas sūdzību iesniedzis jaunākais no vīriešiem. Sūdzības detaļas tiesa nekomentē. Runājot par tālāko lietas virzību, tiesā norādīja, ka nepieciešams vēl aptuveni nedēļu nogaidīt, jo, iespējams, vēl kāda apelācijas sūdzība iesniegta, izmantojot pasta pakalpojumus.

Apelācijas sūdzību vīrietis iesniedzis personīgi.

Kopumā jau iesniegtas četras apelācijas sūdzības par Liepājas tiesas spriedumu.

Iepriekš vēstīts, ka Liepājas tiesas spriedumu diviem pedofiliem par mazgadīgas meitenes seksuālu izmantošanu pārsūdzējusi arī cietušās advokāte.

Tāpat Liepājas bāriņtiesa trešdien pārsūdzēja tiesas spriedumu pedofiliem, lai gan tiesas procesa laikā par sodu - piespiedu darbs diviem vīriešiem par netiklu darbību veikšanu ar mazgadīgo - iebildumus necēla.

Iepriekš Kurzemes tiesas apgabala prokuratūras virsprokurors iesniedza apelācijas protestu par Liepājas tiesas spriedumu. Protestā lūgts piemērot apsūdzētajiem smagāku soda veidu – brīvības atņemšanu.

Tāpat vēstīts, ka par piecgadīgas meitenes seksuālu izmantošanu teju piecu gadu garumā Liepājas tiesa 13.jūlijā Jevgēņiju Smirečanski sodīja ar piespiedu darbu uz 240 stundām un probācijas uzraudzību vienu gadu, bet Oļegu Smirečanski ar 200 stundu piespiedu darbu un probācijas uzraudzību. Tiesas spriedums izraisīja sabiedrības protesta akcijas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu