Palielinās ģimeņu skaits, kurām trūkst līdzekļu skolas mantu iegādei. Ziedo arī tu!

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Ģimeņu, kurām trūkst līdzekļu, lai iegādātos skolas mantas, kļūst aizvien vairāk, stāsta Latvijas Bērnu fonda vadītājs Andris Bērziņš.

Lai palīdzētu bērniem sagatavoties skolai, tiek uzsākta akcija «Dāvā prieku skolā iet!». Bērziņš norāda, ka pie Latvijas Bērnu fonda ik gadu šajā laikā vēršas un palīdzību lūdz neskaitāmas ģimenes, kurām pietrūkst līdzekļu, lai bērniem iegādātos visas skolai nepieciešamās lietas.

Ziedo arī tu!

Fonds informē, ka no 3. līdz 31.augustam katru dienu no plkst.12.00 līdz 19.00 «Galleria Riga» 5.stāvā būs atvērta labdarības telpa, kurā ikviens var paviesoties un ziedot bērniem skolai nepieciešamās lietas. Labdarības telpā ir pieejama informācija, kādas lietas ģimenēm ir nepieciešamas visvairāk, kā arī septiņi stāsti par ģimenēm, kurām nepieciešams atbalsts – ikviens var iepazīties ar šiem stāstiem un atbalstīt konkrētu ģimeni.

Skolēniem var ziedot skolas somas, kancelejas preces, apģērbu un apavus, sporta apģērbu, apavus un aksesuārus.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu