Šogad no ūdenstilpēm izcelti 67 noslīkušie

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Rebeka Žeire / LETA

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) šogad no ūdenstilpēm izcēlis 67 noslīkušos, aģentūra LETA noskaidroja VUGD.

Pirmdien, 3.augustā, tika saņemts izsaukums uz Ogres novada Madlienas pagastu, kur slīka 80 gadus vecs vīrietis. Ugunsdzēsēji glābēji no ūdens krātuves izvilka noslīkušo un nodeva to neatliekamās medicīniskās palīdzības mediķiem, kuri konstatēja cilvēka nāvi.

Pirmdien VUGD arī saņēma izsaukumu uz Tālavas ielu Valmierā, kur saskaņā ar sākotnējo informāciju cilvēks atradās Gaujas vidū un saviem spēkiem nevarēja izpeldēt krastā. Ierodoties notikuma vietā, glābēji konstatēja, ka cietušo vīrieti no ūdens jau bija izvilkuši iedzīvotāji. Glābēji ar nestuvēm cietušo nogādāja uz neatliekamās medicīniskās palīdzības mediķu automašīnu.

Pagājušajā gadā līdz jūlija beigām izcelti kopumā 94 noslīkušie. Glābēji gan atgādina, ka pagājušā gada jūlijā bija ļoti saulains un karsts laiks.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu