LTV1 jūlijā saglabā līderpozīcijas kā skatītākais TV kanāls Latvijā

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Šī gada jūlijā skatītākā televīzijas kanāla statusu Latvijā saglabājis Latvijas Televīzijas pirmais kanāls (LTV1) ar skatīšanās laika daļu 10,7%, liecina pētījumu kompānijas TNS apkopotie dati.

Kā liecina TNS dati par jūliju, otrs skatītākais bija kanāls TV3, kura vērošanai veltīti 9,3% no kopējā TV skatīšanās laika. Savukārt

trešajā vietā ierindojušies krievu valodā raidošie kanāli - «NTV Mir Latvija» un «PBK».

Katra šī kanāla skatīšanās laika daļa bija 8,3%.

Iepriekšējā mēnesī, jūnijā, trešajā vietā ierindojās «Latvijas Neatkarīgā televīzija» (LNT) ar 9,2% no kopējā skatīšanās laika. Jūlijā kanāla LNT skatīšanās laika daļa bija 8,1% un tas ierindojās ceturtajā pozīcijā.

Kanāla «RTR Planeta Baltija» kopējā skatīšanās laika daļa bija 6,4%, bet kanāla TV5 - 3,5%. «3+» kanālam veltīti 3,3% no kopējā TV skatīšanās laika, kanālam «REN Baltija» - 2,9%, kanālam LTV7 - 2,6%, bet kanālam «TV6» - 2,3%.

«Kanālam 2» un «CTC Baltija» katram veltīti pa 0,9% no kopējā TV skatīšanās laika. Kanālam «FOX» veltīti 0,8%, bet kanālam «RīgaTV 24» - 0,7%, kanālam «National Geographic Channel» - 0,6% un kanālam «Re:TV» - 0,5% no kopējā TV skatīšanās laika.

Kanāla «Fox Life» skatīšanās laika daļa bija 0,3%, kanālu «1BM», «Kidzone TV» un «Sony Turbo» katra skatīšanās laika daļa bija 0,2%, bet «Sony Entertainment TV» - 0,1%. Kanāla «360TV» skatīšanās laika daļa bija 0,04%.

Savukārt TV satura ar nobīdi laikā vērošanai veltīti 4%, bet pārējai skatīšanai - 24,6% no kopējā TV vērošanai veltītā laika jūlijā.

Jūlijā viens TV skatītājs pie TV ekrāna pavadījis vidēji 4 stundas un 48 minūtes dienā,

kas bija par vienu minūti vairāk nekā jūnijā, liecina pētījumu kompānijas TNS apkopotie dati.

Kā ziņots, pēc pētījumu kompānijas TNS apkopotajiem datiem, šī gada jūnijā ar kopējā skatīšanās laika daļu 10,6% pēc daudzu gadu pārtraukuma skatītākais televīzijas kanāls Latvijā bijis LTV1.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu