Noliktavā pie Ķekavas aizdegušies augstsprieguma vadi; cietušo nav

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Otrdien, 4.augusta vakarā kādā noliktavas ēkā Ķekavas pagastā aizdegušies augstsprieguma vadi, taču ugunsgrēks ātri nodzēsts un cilvēki tajā nav cietuši.

Kā aģentūra LETA uzzināja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD), ap plkst.21 tika saņemts izsaukums uz Ķekavas pagastu, kur pie kādas noliktavas griestiem bija aizdegušies augstsprieguma vadi. Kad ugunsdzēsēji ieradās notikuma vietā, viņi konstatēja, ka noliktavas darbinieki jau ir evakuējušies pašu spēkiem.

Degšanas platība bija apmēram pieci kvadrātmetri, taču VUGD darbinieku ierašanās brīdī noliktavā jau bija iedarbojusies automātiskā ugunsgrēka aizsardzības sistēma, kas pati arī likvidēja ugunsgrēku. Ugunsdzēsēji pārliecinājās, ka nekas vairs nedeg, izvēdināja telpas un devās prom.

Nopietnāks ugunsgrēks vakar priekšpusdienā izcēlies Engures novada Smārdes pagastā, kur aizdegusies vienstāva dzīvojamā māja 50 kvadrātmetru platībā un sadzīves mantas 20 kvadrātmetru platībā.

Savukārt vakarā ap plkst.22 Rēzeknes novada Vērēmu pagastā degusi vienstāva koka dzīvojamā māja apmēram 80 kvadrātmetru platībā.

Kā liecina operatīvā informācija, aizvadītajā diennaktī VUGD kopumā saņēmis 50 izsaukumus - dzēsti 30 ugunsgrēki, veikti desmit glābšanas darbi, bet desmit izsaukumi izrādījušies maldinoši. Ugunsgrēkos neviens cilvēks nav cietis.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu