Samariešu akcijā sapako 496 glābējpakas skolēniem

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas Samariešu apvienība šogad Glābējpaku akcijā sapakojusi 495 pakas bērniem ar nepieciešamajām lietām skolai, zināja apvienībā.

Aizvadītajā nedēļas nogalē, 21. un 22.augustā, tika savāktas 414 pakas un 209 eiro ziedojumos. Taču kopumā pa abām nedēļas nogalēm, kad notika akcija, tika savāktas 496 pakas un 357 eiro.

«Savāktās glābējpakas katra organizācija izdalīs septembra sākumā savos novados tām ģimenēm ar skolas vecuma bērniem, kuriem tas ir visvairāk nepieciešams,» aģentūrai BNS pastāstīja Latvijas Samariešu apvienības komunikācijas speciāliste Baiba Pare.

Jau ziņots, ka Latvijas Samariešu apvienība sešās Latvijas pilsētās īsteno paku piepildīšanu ar nepieciešamajiem piederumiem skolai. Akcija notika Rīgā, Cēsīs, Rēzeknē, Jelgavā, Talsos un Ogrē. Glābējpakā iedzīvotāji bija aicināti ievietot kancelejas preces, skolas somas, arī saldumus, palīdzot un sagādājot prieku bērniem uzsākt skolas gaitas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu