Izveido augstskolu dienesta viesnīcu karti

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Latvijas Studentu apvienība (LSA) izveidojusi elektronisko karti augstskolu dienesta viesnīcām, informēja LSA pārstāve Linda Vilkārse.

Viņa norādīja, ka vairumam augstskolu dienesta viesnīcu nolikumi paredz, ka gultas vietas sākumā tiek piešķirtas savas augstskolas studentiem, un, ja paliek brīvas vietas, uz tām var pretendēt arī citu augstskolu studenti.

«LSA aicina studentus, kuru augstskolas nepiedāvā iespēju dzīvot dienesta viesnīcā, izmantot šo iespēju,» pauda Vilkārse.

Dienesta viesnīcu nolikumi un kontaktinformācija par šādām viesnīcām ir atrodama kartē, tāpat informāciju var jautāt arī savas augstskolas Studentu pašpārvaldei.

"Jautājumam par dienesta viesnīcu pieejamību un to kvalitāti būtu jābūt vienai no augstskolu stratēģijas prioritātēm, lai studētgribētāji arī no tālākiem reģioniem vēlētos un varētu tur studēt,» piebilda LSA Sociālā virziena vadītāja Maira Belova.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu