Sagaidot jauno mācību gadu, būs uzticības tālrunis pedagogiem un vecākiem

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Sagaidot jauno mācību gadu, no 31.augusta līdz 4.septembrim darbosies uzticības tālrunis pedagogiem un vecākiem, pavēstīja Labklājības ministrijas (LM) sabiedrisko attiecību speciāliste Viktorija Buraka.

Akciju «Uzticības tālrunis pedagogiem un vecākiem» rīko Valsts bērnu tiesību aizsardzības inspekcijas (VBTAI) bezmaksas Bērnu un pusaudžu uzticības tālrunis 116111.

Pedagogi un vecāki, zvanot pa tālruni 116111, varēs saņemt profesionālas psiholoģiskas konsultācijas un atbalstu par aktuāliem jautājumiem saistībā ar attiecībām ar bērniem.

Tuvojoties jaunajam mācību gadam, pa Uzticības tālruni tiek saņemti zvani gan no bērniem, gan vecākiem, kuri jūtas satraukti par gaidāmo mācību atsākšanos. Bērnu un pusaudžu uzticības tālrunis 116111 bezmaksas palīdzību bērniem sniedz visu diennakti, taču bieži palīdzība nepieciešama arī vecākiem un pedagogiem, norādīja LM.

Uzticības tālrunis bērniem un pusaudžiem strādā visu diennakti un ir bezmaksas, zvanot no jebkuras telefona līnijas. Palīdzību un atbalstu zvanītājiem sniedz profesionāli psihologi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu