Autoavārijā uz Bauskas šosejas cietušā pusaudža veselības stāvoklis ir smags

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Trešdienas autoavārijā uz Bauskas šosejas smagi cietušā 2001.gadā dzimušā pusaudža veselības stāvoklis ir bez izmaiņām un joprojām raksturojams kā smags, informēja Rīgas Austrumu klīniskās universitātes slimnīcas (RAKUS) pārstāvis Normunds Beļskis.

Pusaudzis ir galēji smagā stāvoklī Intensīvās terapijas klīnikā un ārsti cīnās par viņa dzīvību.

Ceturtdien pie samaņas nāca 1976.gadā dzimušais vīrietis un mediķiem izdevās stabilizēt viņa stāvokli. Savukārt Polijas pilsonis turpina ārstēšanos stacionārā.

Aģentūra BNS jau vēstīja, ka smagā avārijā trešdienas rītā uz Bauskas šosejas cieta Vācijas un Polijas pilsoņi, kā arī ģimene no Latvijas. Slimnīcā tika nogādāti Vācijas un Polijas pilsoņi, kā arī trīs latvieši, kuri ir vienas ģimenes locekļi. Vācijas pilsonis pēc palīdzības sniegšanas slimnīcu pameta.

Smagā stāvoklī esošajam 14 gadus vecajam zēnam konstatēta smaga galvas trauma, kā arī kājas trauma, 41 gadu veca sieviete negadījuma rezultātā guvusi galvas, iegurņa un mugurkaula traumas, bet 39 gadus vecam vīrietim mediķi konstatējuši smagu galvas un krūšu kurvja traumu, kā arī ekstremitāšu lūzumus.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu