Jaunajā LTV sezonā ēterā vairs nebūs raidījums «Sastrēgumstunda»

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas Televīzijas (LTV) 62.sezonā skatītājus priecēs vairāki jauni raidījumi, taču no līdzšinējiem ēterā vairs nebūs redzams LTV1 programmas raidījums «Sastrēgumstunda», aģentūrai LETA apstiprināja LTV aktuālās informācijas raidījumu nodaļas galvenais redaktors Guntis Bojārs.

«Laiki mainās, viss iet uz priekšu. Kāds raidījums beidzas, tā vietā nāk kāds cits. Tā notiek gan televīzijā, gan radio,» skaidroja Bojārs.

Taujāts par to, vai jaunajā sezonā ēterā, iespējams, kādā citā raidījumā būs redzams «Sastrēgumstunda» vadītājs Ģirts Timrots, viņš atbildēja apstiprinoši.

«Jā, Timrots ir LTV kolektīvā un strādā pie citiem projektiem. Iespējams, viņu redzēsim LTV ēterā. Raidījumi, kuros viņu, iespējams, varēsim redzēt LTV ēterā, būs saistīti ar žurnālistiku un sabiedrībai aktuāliem jautājumiem, bet pagaidām neko konkrētāk pateikt nevaru,» sacīja Bojārs.

Sarunā ar aģentūru LETA pats Timrots norādīja, ka ir saņēmis piedāvājumus no LTV, bet gala lēmumu attiecībā uz tiem vēl nav pieņēmis. «Raidījums «Sastrēgumstunda» savā ziņā bija izsmēlis savu formātu. Šobrīd esmu saņēmis dažādus piedāvājumus no LTV, bet par tiem vēl neesmu pieņēmis lēmumu. Iespējams, tuvākajā laikā mani varēs redzēt LTV ēterā, bet neko konkrētu pateikt vēl nevaru,» sacīja Timrots.

Raidījums «Sastrēgumstunda» ēterā līdz šim bija vērojams trešdienās plkst.21.20.

Jau ziņots, ka jaunajā sezonā LTV no 2.septembra trešdienās plkst.21.15 ēterā būs jauns raidījums «Tieša runa», kas būs atklāta un dinamiska diskusija par sabiedrībā nozīmīgiem tematiem, kurus aktualizējuši publiskajā telpā izskanējuši izteikumi. Diskusijas vadītājs būs žurnālists Guntis Bojārs, kurš mudinās diskusijas dalībniekus runāt tieši, bez aplinkiem, bez piesardzīgiem, nekonkrētiem apgalvojumiem, viešot skaidrību sabiedrības prātos.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu