Kampaņā zemessargu atbalstam pagaidām savākti 12 000 eiro

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: VALDA KALNINA / EPA

Latvijas Transatlantiskās organizācijas (LATO) organizētajā kampaņā, lai savāktu naudu nakts redzamības ierīču iegādei, šobrīd saziedoti aptuveni 12 000 eiro, pastāstīja LATO projektu vadītāja Evita Gaide.

Kopumā kampaņā nepieciešams savākt vismaz 130 000 eiro.

Projekta kūrētāji arī saņēmuši piedāvājumu no kāda labdara, kurš labprāt ziedotu profesionālās somas zemessargiem, taču komunikācija vēl turpinās un šis piedāvājums ir pagaidām ideju līmenī. «Tā (citas lietas) nav mūsu primārā doma, taču, ja cilvēki vēlas noziedot ko citu, tad nevienu neatraidām,» norādīja Gaide.

Jau ziņots, ka LATO sadarbībā ar «Ziedot.lv» un citiem domubiedriem pagājušajā nedēļā sāka ziedojumu kampaņu, kas ļaus sabiedrībai tieši iesaistīties valsts aizsardzības stiprināšanā. Kampaņas mērķis ir piesaistīt līdzekļus akūti nepieciešamā papildaprīkojuma iegādei, lai pienācīgi apgādātu Latvijas zemessargus.

Kampaņā var piedalīties, zvanot pa tālruni 90006886, tādējādi ziedojot 1,42 eiro. Ziedot iedzīvotāji aicināti arī, izmantojot portālu «zemessargam.lv», kurā ir iespējams arī «uzdāvināt» zemessargiem kādu no nepieciešamās tehnikas redzamībai tumsā. Kampaņa noslēgsies 18.novembrī.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu