Premjere rezolūcijā uzdod Gerhardam risināt bērnudārzu jautājumu

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Ministru prezidente Laimdota Straujuma trešdien parakstījusi rezolūciju vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministram Kasparam Gerhardam par bērnudārzu nodrošināšanas jautājumu, pavēstīja premjeres preses sekretāre Aiva Rozenberga.

Ņemot vērā plānotos grozījumus Izglītības likumā, kā arī spēkā esošo Izglītības likuma regulējumu, kas paredz pašvaldībai pienākumu bērnam, kurš sasniedzis pusotra gada vecumu, nodrošināt vietu pašvaldības izglītības iestādē, Ministru prezidente lūdz Gerhardu organizēt tikšanos ar pašvaldībām, kurās ir rindas uz pirmsskolas izglītības iestādēm.

Tikšanās jārīko Ādažu novadā, Baldones novadā, Carnikavas novadā, Ikšķiles novadā, Jelgavā, Liepājā, Ķekavas novadā, Mārupes novadā, Ozolnieku novadā, Rīgā, Ropažu novadā, Salaspils novadā, Siguldas novadā, Stopiņu novadā un Tukuma novadā.

Straujuma arī rosina tikšanās laikā pieaicināt pārstāvjus no vecāku

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu