Sveicam visus pedagogus Skolotāju dienā!

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Šodien Latvijā atzīmē Skolotāju dienu. Arī portāla TVNET komanda sveic visus mūsu pedagogus šajā dienā un novēl veiksmīgu jauno mācību gadu!

Izglītības un zinātnes ministrijā TVNET noskaidroja, ka patlaban Latvijas skolās strādā aptuveni 23 000 skolotāju, no kuriem aptuveni 20 300 ir sievietes, bet 2700 ir vīrieši.

Šajā mācību gadā Latvijas skolās ir aptuveni tikpat daudz pedagogu, kā tas bija iepriekšējā mācību gadā.

Seile pedagogiem novēl parūpēties par savu emocionālo un fizisko labsajūtu

Sagaidot Pasaules skolotāju dienu, izglītības un zinātnes ministre Mārīte Seile pedagogiem novēl parūpēties par savu emocionālo un fizisko labsajūtu, lai varētu sniegt nepieciešamo atbalstu skolēniem.

«Lai izdodas izlīdzsvarot prasīgumu un iejūtību, mērķtiecību un iedziļināšanos, cieņu pret citiem un cieņu pret sevi!»

Seile pateicas ikvienam, kas ar savām zināšanām, pieredzi, aizrautību, radošām idejām dalās ar Latvijas skolēniem, sniedzot ieguldījumu viņu izaugsmē un līdz ar to - mūsu valsts nākotnē.

Starptautiskā skolotāju diena tiek svinēta 5.oktobrī, savukārt Latvijā šo dienu atzīmē pirmajā oktobra svētdienā, kas šogad ir 4.oktobris.

    KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
    Aktuālais šodien
    Svarīgākais
    Uz augšu