Dermatologi aicina uz bezmaksas ādas pārbaudēm

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Dermatologu kustība «Sargi ādu -sargi dzīvību!» aicina iedzīvotājus veikt bezmaksas ādas pārbaudes, informēja biedrībā.

2015.gads Latvijā pasludināts par onkoloģiskās modrības gadu.

«Sargi ādu - sargi dzīvību!» iniciatīvu sarakstā kā viena no aktivitātēm ir bezmaksas ādas skrīnings jeb pārbaude, lai noskaidrotu iedzīvotāju ādas stāvokli un uzsāktu ārstēšanu, ja tas nepieciešams. Bezmaksas ādas skrīnings sāksies 12.oktobrī un norisināsies līdz pat novembra beigām.

Pārbaudes būs iespējams veikt Rīgā, «Derma Clinic Riga», kā arī šajā laikā būs pieejama bezmaksas tālruņa līnija iedzīvotāju jautājumiem par ādas saslimšanām, kā arī, lai pierakstī tos vizītē pie ārsta.

Iedzīvotāji arī aicināti sūtīt jautājumus un fotogrāfijas ar aizdomīgiem ādas veidojumiem uz e apsta adresi :sargiadu@sargidzivibu.lv līdz pat novembra beigām.

Kustība vienlaikus apvieno medicīnas profesionāļus no vairākām jomām – dermotoloģija, onkoloģija, kā arī kosmetologus, kas visbiežāk pirmie saskaras ar dažā diem, nelabvēlīgiem veidojumiem uz klientu ādas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu