Remonts degušajā Juglas skolā izmaksās 135 500 eiro; ilgs divus mēnešus

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Remontdarbi ugunsgrēka postītajā Juglas vidusskolā Rīgas pašvaldībai izmaksās 135 446 eiro, neieskaitot pievienotās vērtības nodokli (PVN), apliecināja Rīgas domes Īpašuma departamenta pārstāve Baiba Gailīte.

Departaments par šiem ārkārtas darbiem noslēdzis līgumu ar SIA «Torensberg». 2.oktobrī būvdarbi jau sākti, pastāstīja Gailīte.

Līgums paredz, ka būvniekiem jumta seguma atjaunošanas darbi jāveic trīs nedēļu laikā, bet pārējie darbi, kas saistīti ar ugunsgrēka seku likvidēšanu - astoņu nedēļu periodā.

Par darbu veikšanu departaments izsludināja iepirkumu. SIA «Torensberg» minētajā konkursā uzvarēja kā vienīgais pretendents.

Jau ziņots, ka 30.septembrī bija izcēlies ugunsgrēks Juglas vidusskolā un sākumskolā. Liesmas izplatījās 400 kvadrātmetru platībā.

Ugunsgrēks, iespējams, izcēlās jumta remontdarbu laikā, ko veica pašvaldības SIA «Rīgas serviss», tādēļ pēc negadījuma uz izmeklēšanas laiku atstādināta uzņēmuma valde.

Valsts policija sākusi kriminālprocesu par ugunsgrēku Juglas vidusskolā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu