Atbalsta €3500 piešķiršanu Rīgas logotipa un saukļa konkursam

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Rīgas domes Finanšu un administrācijas lietu komiteja trešdien atbalstīja 3500 eiro piešķiršanu pilsētas logotipa un saukļa izstrādes konkursam, zināja komitejā. Finansējumu piešķirs no Rīgas domes rezerves fonda līdzekļiem.

Jau vēstīts, ka Rīgas dome izsludinājusi pilsētas logo un saukļa izstrādes konkursu. Logotipa un saukļa izstrādes konkursa naudas balvas fonds ir 3500 eiro. Ja labākajam logo un labākajam sauklim būs dažādi autori, labākais logo saņems 2500 eiro, labākais sauklis – 1000 eiro naudas balvu.

Konkursā iesniegto darbu vērtēšana notiks divās kārtās. Vispirms to darīs konkursa komisija, bet pēc tam 10 labākie darbi tiks nodoti sabiedrības balsojumam Rīgas domes sociālo tīklu profilos. Galīgais vērtējums sastāv no 51% žūrijas vērtējuma un 49% sabiedrības pārstāvju balsojuma sociālajos tīklos.

Konkursa vērtēšanas komisiju vadīs Rīgas domes priekšsēdētājs Nils Ušakovs, komisijas locekļi būs domes priekšsēdētāja vietnieks Andris Ameriks, būvvaldes vadītājs Ingus Vircavs, aģentūras « Rīgas pilsētas arhitekta birojs» direktors Gvido Princis un citi pašvaldības pārstāvji, kā arī Latvijas Kultūras akadēmijas rektore, profesore Rūta Muktupāvela, žurnālisti un mediju eksperti Anita Daukšte, Jānis Domburs, Ēriks Stendzenieks, Filips Rajevskis, Juris Šleiers. Komisija var pieaicināt arī neatkarīgus ekspertus ar atbilstošu pieredzi, norāda pašvaldība.

Konkursa darbi iesniedzami Rīgas pilsētas būvvaldes Klientu apkalpošanas centrā ne vēlāk kā līdz 2015.gada 9.oktobrim, plkst.12.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu