Divi jaunieši dzērumā aizmieg uz zemes un pārsalst

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: flickr.com/mike_grauer

Vakar mediķi snieguši palīdzību diviem pārsalušiem jauniešiem, kuri alkohola reibumā atrasti guļam uz zemes, pastāstīja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) pārstāve Inga Vītola.

Latgalē kādu 20 gadus vecu jaunieti cilvēki atraduši guļam uz ielas. Viņš bijis stiprā alkohola reibumā, un mediķi viņu nogādājuši slimnīcā ar ķermeņa atdzišanu.

Rīgas reģionā blakus dzelzceļa sliedēm atrasts 18 gadus vecs jaunietis, kurš arī bijis stiprā alkohola reibumā. Arī viņš bijis pamatīgi nosalis un nogādāts slimnīcā.

Savukārt Vidzemē alkohola lietošana neveiksmīgi beigusies kādam 17 gadus vecam jaunietim. Viņš kāpņu telpā stiprā reibumā ieskrējis durvju stiklos. Mediķi jaunieti nogādājuši slimnīcā ar grieztām brūcēm galvā.

Aizvadītajā diennaktī NMPD mediķi kopumā devušies uz 1062 izsaukumiem, no tiem 159 bija saistīti ar dažāda veida traumām.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu