«Vienotība» domes sēdē iepazīstinās ar partijas mērķiem Latvijas simtgadei

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Partija «Vienotība» šodien domes sēdē prezentēs politiskos mērķus Latvijas simtgadei, aģentūru LETA informēja politiskā spēka preses sekretāre Laila Timrota.

Domes sēde norisināsies Rīgā, biroju ēkas «Ostas skati» konferenču zālē, Matrožu ielā 15, plkst.11.

Domes sēdi ar uzrunu atklās «Vienotības» domes priekšsēdētājs, Cēsu mērs Jānis Rozenbergs. Klātesošos uzrunās Ministru prezidente Laimdota Straujuma (V) un partijas priekšsēdētāja Solvita Āboltiņa.

Ar savu vērtējumu par «Vienotības» lomu Latvijas politiskajā vidē klātesošos iepazīstinās politologs Ivars Ijabs.

Savukārt «Vienotības» politiskās prioritātes prezentēs partijas valdes loceklis Andris Piebalgs, Saeimas deputāte Inese Lībiņa-Egnere (V), Iekšlietu ministrijas parlamentārā sekretāre Evika Siliņa (V) un Finanšu ministrijas parlamentārais sekretārs Arvils Ašeradens (V).

Āboltiņa iepriekš intervijā aģentūrai LETA sacīja: «Analizējot situāciju - ir aizvadīti 6,5 gadi pie varas, vadītas valdības, novērsta krīze, ieviests eiro, bet pašlaik «Vienotības» viedokli par valstij būtiskām lietām īsti nedzird. Mēs esam apņēmības pilni pieteikt savus uzstādījumus nozarēs, kurās redzam problēmas.»

«Tas ir piedāvājums par to, ko Latvijā varētu izdarīt, sagaidot simtgadi. Tie ir darbi, ko reāli var paveikt trīs gados. Mēs diskutējam arī par lielo vīziju,» stāstīja Āboltiņa. Kā piemēru viņa minēja jautājumus par tiesiskumu, tiesu sistēmas efektivitāti, investīciju vidi, cīņu ar korupciju.

Vienlaikus Āboltiņa uzsvēra, ka nekur nepazudīs jau līdz šim definētās prioritātes, piemēram, drošība, tomēr partija vēlas piedāvāt savu redzējumu arī par jomām, kur «Vienotības» viedoklis līdz šim nebija tik skaļi dzirdams.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu