Zādzības mēģinājuma dēļ sabojāts bankas «Citadele» bankomāts Imantā

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Naktī uz ceturtdienu, 12.novembri, zādzības mēģinājuma dēļ sabojāts bankas «Citadele» bankomāts Imantā, Kleistu ielā 9, apstiprināja bankas pārstāve Baiba Ābelniece.

Banka sadarbojas ar policiju notikušā izmeklēšanā un sniedz nepieciešamo papildu informāciju.

Gan bankomāts, gan tajā esošā nauda bija apdrošināta.

Bankas klienti aicināti izmantot citus tuvumā esošos bankomātus - pie tirdzniecības centra «Imanta» Anniņmuižas bulvārī 40a, pie veikala «Maxima» Slokas ielā 115 un veikalā «Damme» Kurzemes prospektā.

«Citadeles» bankomāti pret ļaundariem tiek aizsargāti ar dažādām metodēm.

Valsts policijas preses pārstāvis Toms Sadovskis aģentūru LETA informēja, ka noziegums izdarīts kāda lielveikala telpās. Šobrīd zināms, ka ļaundari veikalā iekļuvuši, uzlaužot durvis, bet pēc iekļūšanas sabojājuši bankomātu un nozaguši vairākas kasetes ar naudu. Nodarīto zaudējumu apmērs vēl tiek precizēts.

Par notikušo sākts kriminālprocess, un izmeklētāji lūdz atsaukties ikvienu, kas naktī manījis kaut ko aizdomīgu, zvanot uz tālruņu numuriem 67208129, 67208126, 110 vai anonīmi - 67086677.

Citadeles drošības dienests kopā ar policiju strādā pie šī nozieguma izmeklēšanas, tāpēc, lai veicinātu šādu kriminālnoziegumu atklāšanu, banka Citadele aicina notikušā lieciniekus, kuri dotajā laikā t/c «Mego» rajonā ir ievērojuši aizdomīgas personas vai automašīnas, vai arī kuriem par notikušo ir jebkura informācija, jebkurā diennakts laikā piezvanīt pa tālruni 67010222 vai griezties tuvākajā policijas iecirknī. Konfidencialitāte un naudas atlīdzība garantēta.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu