Latviju aicina neuztraukties; atbildīgās iestādes esot modras

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pēc apšaudēm un sprādzieniem Latvijas drošības iestādes ir modras un nekādam satraukumam par situāciju mūsu valstī nav pamata, šorīt Latvijas Radio uzsvēra Ministru prezidentes Laimdotas Straujumas (V) preses sekretāre Aiva Rozenberga.

«Protams, jebkuram, kas šodien ceļo, jābūt uzmanīgam un modram par pašu situāciju, bet tiešām Latvijā viss ir mierīgi,» teica Rozenberga.

Viņa uzsvēra, ka pēc šādiem gadījumiem valstu augstākās amatpersonas aktīvi reaģē un arī šajā gadījumā var sagaidīt, ka gan augstāko amatpersonu, gan ministru līmenī, notiks pārrunas un reakcija.

Ministru prezidente izteikusi visdziļāko līdzjūtību Francijai. «Tas ir uzbrukums visai mūzikas, sporta un cilvēcības pasaulei. Trūkst vārdu, lai aprakstītu,» premjeres vēstījumu nodeva viņas Rozenberga.

Kā ziņots, acīmredzot koordinētās apšaudēs un sprādzienos Parīzē piektdienas vakarā nogalināti vismaz 140 cilvēki, bet daudzi citi guvuši ievainojumus, vēsta Francijas mediji.

Apšaudes notikušas vismaz septiņās dažādās Parīzes vietās.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu