Rīgas brīvostas pārvaldnieka vietnieks Pečaks ar sievu noslēdzis laulības līgumu par visas mantas šķirtību

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

Dienesta stāvokļa ļaunprātīgā izmantošanā apsūdzētais Rīgas brīvostas pārvaldnieka vietnieks vietnieks Aigars Pečaks ar sievu Irīnu Pečaku noslēdzis laulības līgumu par visas mantas šķirtību.

Kā liecina publikācija oficiālajā izdevumā «Latvijas Vēstnesis», 20.novembrī Laulāto mantisko attiecību reģistrā veikts ieraksts par to, ka pāris nodibinājis laulāto mantisko attiecību veidu - visas mantas šķirtību.

Informācija dažādās publiski pieejamās datubāzēs liecina, ka Pečakam un viņa sievai pieder vairāki nekustamie īpašumi Ventspils novada Tārgales pagastā, kā arī Rīgā.

Kā ziņots, pret Pečaku un Rīgas brīvostas pārvaldnieku Leonīdu Loginovu prokuratūra sākusi kriminālvajāšanu par dienesta stāvokļa ļaunprātīgu izmantošanu, iepriekš apstiprināja ģenerālprokurors Ēriks Kalnmeiers. Lieta varētu būt saistīta ar prēmiju izmaksu brīvostā pirms vairākiem gadiem.

Rīgas brīvostas pārstāvji norāda, ka Loginovs un Pečaks ir parakstījuši dokumentus par informācijas neizpaušanu ierosinātajā lietā, tādēļ nevarot sniegt papildu informāciju pat valdei.

Neraugoties uz celto apsūdzību, Rīgas brīvostas valde 12.novembrī vienbalsīgi lēma, ka abas amatpersonas var turpināt pildīt savus amata pienākumus.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu