Bauskā izglābj vīrieti, kurš bija saindējies ar dūmiem

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: flickr.com/photos/emiliokuffer

Trešdien ugunsdzēsēji Bauskā izglābuši kādu 18 gadus vecu vīrieti, kurš bija saindējies ar dūmiem, zināja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

VUGD informē, ka trešdien plkst.19.19 tika saņemts izsaukums uz Baznīcas ielu Bauskā, kur dzīvojamā mājā bija izveidojies piedūmojums. Ierodoties notikuma vietā, ugunsdzēsēji glābēji konstatēja, ka divstāvu dzīvojamās mājas otrā stāva dzīvoklī piedūmojums bija radies nepareizas apkures sistēmas ekspluatācijas rezultātā. Ar dūmiem saindējās 18 gadus vecs vīrietis, kurš tika nodots neatliekamās medicīniskās palīdzības mediķiem. Ugunsdzēsēji glābēji izvēdināja piedūmotās telpas.

Savukārt šorīt plkst.03.42 tika saņemts izsaukums uz Daugavpils novada Naujenes pagastu, kur dega šķūņa ēka. Ugunsdzēsējiem glābējiem ierodoties notikuma vietā, vienstāvu koka saimniecības ēka dega aptuveni 160 kvadrātmetru platībā. Plkst.04.26 ugunsgrēks tika lokalizēts, bet tā likvidācijas darbi turpinās.

Kopumā aizvadītajā diennaktī VUGD reaģējis uz 28 izsaukumiem, no kuriem deviņi bija saistīti ar ugunsgrēkiem, bet 12 ar glābšanas darbiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu