Rīgā avārijas stāvoklī esošā ēkā daļa dzīvokļa iebrukusi pagrabā

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Trešdienas vakarā Rīgā, Lielajā ielā, avārijas stāvoklī esošā mājā daļa dzīvokļa iebrukusi ēkas pagrabā, aģentūra BNS uzzināja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

VUGD informē, ka plkst.21.47 ugunsdzēsēji glābēji devušies uz Lielo ielu Rīgā, kur saskaņā ar sākotnējo informāciju, avārijas stāvoklī esošā mājā daļa dzīvokļa iebruka ēkas pagrabā. Ierodoties notikuma vietā, ugunsdzēsēji glābēji konstatēja, ka divstāvu dzīvojamās mājas pirmajā stāvā bija iebrukusi grīda desmit kvadrātmetru platībā.

Daļa mājas iedzīvotāju evakuējās pašu spēkiem, bet daļu evakuēja ugunsdzēsēji glābēji. Notikumu vieta tika norobežota un uz vietas palika Pašvaldības policijas darbinieki.

Rīgas pašvaldības policijas pārstāve Inese Krieviņa aģentūrai BNS pastāstīja, ka no ēkas tika evakuēti kopumā 13 cilvēki un negadījumā neviens nav cietis. Evakuētajiem cilvēkiem izmitināšana nav bijusi nepieciešama un tie paši atraduši pajumti.

Pašvaldības policija objekta apsargāšanu nodrošinājusi līdz šodienas rītam, kad to pārņēma ēkas apsaimniekotājs - «Rīgas namu pārvaldnieks».

Kopumā aizvadītajā diennaktī VUGD reaģējis uz 28 izsaukumiem, no kuriem deviņi bija saistīti ar ugunsgrēkiem, bet 12 ar glābšanas darbiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu