Ugunsdzēsēji cīnās ar paaugstinātas bīstamības ugunsgrēku Dobelē

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Naktī uz piektdienu Dobelē izcēlies paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks, kura dzēšana turpinās vēl šorīt, zināja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

Ugunsdzēsēji informē, ka naktī uz piektdienu plkst.02.53 saņemta informācija par ugunsgrēku kādā divstāvu neapdzīvotā ēkā Dobelē, Brīvības ielā. Notikuma vietā secināts, ka liesmas apņēmušas ēkas jumtu 150 kvadrātmetru platībā. Ugunsgrēks ticis lokalizēts piektdienas rītā plkst.04.27 un tā dzēšana vēl turpinās. Ugunsgrēkā nav cietušo.

Savukārt Vecumniekos naktī uz piektdienu degusi neapsaimniekota vienstāva ēka 90 kvadrātmetru platībā. VUGD pieļauj, ka šī ugunsgrēka iemesls varētu būt saistīts ar tīšu dedzināšanu. Arī šajā ugunsgrēkā neviens nav cietis.

Kopumā aizvadītajā diennaktī VUGD reaģējis uz 41 notikumu, no kuriem 19 bijuši saistīti ar ugunsgrēkiem, bet 20 - ar glābšanas darbiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu