Rīgā par būvgružu izmešanu pieķer divus vīriešus

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Rīgā pašvaldības policijas darbinieki par būvgružu nelikumīgu izmešanu pieķēruši divus vīriešus, zināja pašvaldības policijā.

Policija informē, ka 25.novembra naktī, patrulējot Ziemeļu pārvaldes teritorijā, policijas darbinieku uzmanību piesaistīja sniegā atstātas transportlīdzekļa sliedes, kas veda uz neapbūvētu teritoriju Rankas ielā.

Apsekojot neapbūvēto teritoriju, aiz būvgružu kaudzes policisti pamanīja mikroautobusu, no kura divi vīrieši meta ārā ražošanas atkritumus.

No mikroautobusa jau bija izmestas caurules, koka paletes, presētas kartona plāksnes un reģipša plākšņu atgriezumi, būvgruži atradās arī transportlīdzekļa kravas nodalījumā.

Pārkāpējiem izskaidrota pārkāpuma būtība, viņi un pārkāpumā izmantotais transportlīdzeklis nogādāts policijas pārvaldē, kur sastādīts administratīvā pārkāpuma protokols, kā arī pieņemts lēmums par pārkāpumā izmantotā mikroautobusa «Citroen» atsavināšanu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu