Pabriks: «Vienotības» reitings ir nepatīkams signāls; jārisina iekšējās problēmas

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Partijas «Vienotība» reitings ir nepatīkams signāls; partijai jārisina iekšējās problēmas, intervijā LTV raidījumam «Panorāma» teica «Vienotības» valdes loceklis Artis Pabriks.

Viņš skaidroja, ka šādas tendences varētu būt pareizas un par šādiem rezultātiem liela daļa partijas biedru un vēlētāju nav priecīgi.

Pabriks pieļāva, ka reitingu kritums saistāms ar to, ka pārāk maz tiek strādāts, bet daudz laika tiek veltīts iekšējiem strīdiem partijā. Pabriks akcentēja - lai atgūtu vēlētāju uzticību, nepieciešami stingra vadība un neizvairīšanās no atbildības, jo tas ir tas, ko gaidot vēlētāji.

Jau ziņots - ja Saeimas vēlēšanas notiktu decembrī, par līdzšinējās koalīcijas vadošo partiju «Vienotība» balsotu vien 5,5% vēlētāju.

Decembrī 19,5% vēlētāju balsotu par Saeimas opozīcijā esošo «Saskaņu». Par Zaļo un zemnieku savienību (ZZS) balsot būtu gatavi 15,6% aptaujāto pilsoņu. Savukārt Nacionālo apvienību (NA) atbalstīt būtu gatavi 8,7% respondentu. Balsot par opozīcijā esošo Latvijas Reģionu apvienību (LRA) izvēlētos 5% vēlētāju.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu