TVNET lasītāji sagādā prieku bāreņu namā «Līkumi» dzīvojošiem bērniem

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns/TVNET

Nereti dzīve mūs izmāca, ka nekas no gaisa tāpat par smukām acīm nekrīt - viss sasniedzams ar smagu darbu! Jā, tas nav slikti, bet svarīgi ir nezaudēt ticību savam sapnim, kaut vien šai dāvanai, pēc kā ilgojies un kuru atklāt tā pa īstam vari nevienam citam kā Ziemassvētku vecītim. Pat ja esi jau spuraino pusaudžu vecumā, ticēt brīnumam ir tik jauki…

Kā jau katru gadu, arī šogad TVNET rīkotajai akcijai «Sagādā prieku» bija negaidīti liela mūsu mīļo lasītāju atsaucība. Pateicoties mūsu lasītājiem, mēs varējām sagādāt prieku Salas novada pašvaldības aģentūras bāreņu namā «Līkumi» dzīvojošajiem bērniem un pusaudžiem, kuri čakli bija sarakstījuši vēstules Ziemassvētku vecītim.

Tāpēc no sirds vēlējāmies izteikt lielu un sirsnīgu paldies visiem TVNET lasītājiem, kuri iesaistījās šā gada TVNET organizētajā labdarības akcijā «Sagādā prieku».

Mēs visi kopā iepriecinājām 24 bērnus un pusaudžus!
Foto: Edgars Kalmēns/TVNET

Tiklīdz dāvanas bija sanestas redakcijā, TVNET rūķu kolektīvs kopā ar draugiem 21. decembrī devās uz bāreņu namu «Līkumi», kur ar nepacietību ciemiņus jau gaidīja bērni. Tiklīdz iebraucām teritorijā, pretī skrēja puisis, kura smaids un prieks neviltoti pauda - mēs jūs ļoti, ļoti gaidījām!

Uzreiz prātā ataust vārdi bāreņu nama mājas lapā: «Mēs esam

kā puķu zirnīši, kas tiecas pretī saulei,

bet, lai krāšņi uzziedētu, mums nepieciešams atbalsts...»

Foto: Edgars Kalmēns/TVNET

Nesot dāvanas uz auto, nevarējām arī nepamanīt, ka vairākas ir īpaši noformētas un tās pavada sirsnīga apsveikuma kartīte!

Šajā mirklī saproti, ka teiciens «sadodamies rokās, un pasaule taps labāka» nostrādā vienmēr!

Sirsnīgajā pasākumā mums pievienojās dziedātāja Dženija Meja un arī … pats Ziemassvētku vecītis, kuram ierodoties, vairākiem bērniem pat aizrāvās elpa.

Foto: Edgars Kalmēns/TVNET

Visi bērni, lai saņemtu dāvanas, bija sagatavojuši dzejolīti vai dziesmiņu. Un šis prieks, tās atverot… Mazākie bērni spiedza un steidza Ziemassvētku vecītim un rūķiem pasniegt savu apsveikuma kartīti, bet pusaudžu vidū kādu brīdi valdīja klusums…

Vairāki bērni nespēja noticēt, ka kārotais viedtālrunis, radio, mp3 atskaņotājs, rokas pulkstenis vai pat ģitāra tik tiešām ir kāda sagādāta…

Visi bērni saka lielu paldies par sarūpētajām dāvanām!

Šogad TVNET kolektīvam līdzi devās vairāki draugi, kuriem vēlamies teikt lielu un sirsnīgu paldies. Bez viņiem šī tikšanās nebūtu izdevusies tik interesanta un mīļa!

Paldies:

  • TVNET lasītājiem,

  • dziedātājai Dženijai Mejai,

  • grāmatu izdevniecībai «Egmont»,

  • Transfera pakalpojumi

  • kosmētikas firmai «Catrice»

  • un, protams, TVNET kolektīvam.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu