Robežsargi aiztur sešus Vjetnamas pilsoņus (4)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Naktī no 23. uz 24.decembri Kārsavas novadā par valsts robežas nelikumīgu šķērsošanu robežsargi aizturēja 5 Vjetnamas pilsoņus, savukārt 26.decembrī – vēl vienu valsts robežu nelikumīgi šķērsojušu Vjetnamas pilsoni.

Kā pilsētas informācijas portālam Ludza24.lv pavēstīja Valsts robežsardzes pārstāve Kristīne Pētersone, trešdienas naktī, veicot robežas apsekošanu, Grebņevas robežapsardzības nodaļas robežsargi konstatēja valsts robežas nelikumīgas šķērsošanas pazīmes. Netālu no notikumu vietas robežsargi aizturēja 2 valsts robežu nelikumīgi šķērsojušus Vjetnamas pilsoņus, iesaistot papildus robežsargus un kinologu ar dienesta suni, stundu vēlāk tika aizturēti 3 Vjetnamas pilsoņi, savukārt, pateicoties vietējo iedzīvotāju modrībai, sestdien tika aizturēts vēl viens Vjetnamas pilsonis, kurš nelikumīgi bija šķērsojis valsts robežu.

Par valsts robežas tīšu nelikumīgu šķērsošanu uzsākts kriminālprocess. Vjetnamas pilsoņi izmitināti Aizturēto ārzemnieku izmitināšanas centrā "Daugavpils".

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu